Jawabanmu

2014-08-13T19:52:58+07:00
Ibuk : le we kok gak tau sinau to ?
anak : mboten enten PR bu..
ibuk : lha awkmu opo sau nek enek PR tok to le ?
anak : nggeh bu.. lha badhe sinau nopo nggeh mboten enten ulangan
ibuk : le tak omngi sinau ki pnting yo ora pas enek pr po ulangan tok .. dadine ki ben entuk ilmu ..iso sak barang2 dadine sok nek ulangan gak kaget
anak : owalah nggeh buk.. kulo tak sinau rumiyen nggeh
2 4 2