Jawabanmu

2014-02-07T22:36:41+07:00
apakah anjeun atos ngagawekeun pancen anu dibikeun ku bu hilda kamari
2014-02-08T01:27:19+07:00
Naon siak atos mengejak in tugas yang diberikan oleh bu hilda kemarin ?