Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-08-12T18:59:17+07:00
Anjeun teh rerencangan abdi,naha anjeun teu reusep kana bahasa sunda? Nuhun kabahagiaan anu anjeun pasihkeun ka abdi dinten ayeuna,seueur seuseurian,seueur banyol  :D
2 5 2