Jawabanmu

2014-08-12T15:30:45+07:00
Le : Sugeng Enjang Pak
Guru : Sugeng Enjang le piye kabare??
Le : Alhamdulillah sehat pak
Guru : La saiki kue arep neng ndi le
Le : Kula ajeng teng perpustakaan ajeng maos buku
Guru  : Yo wes dadi cah sing pinter yo Le
Le : Nggih pak sami2
7 3 7