Jawabanmu

2014-08-11T20:00:50+07:00
Nyuwun sewu,kula badhe ngenalaken kula piyambak.Asmi kula (namamu).kulo saking (rumahmu).umur kula (umurmu).kula lair ing (tempat lahirmu).Asma bapak kula.....,asma ibu kula......, maturnuwun