Jawabanmu

2014-08-15T07:15:01+07:00
Rawa Pening

Ngadeg jejeg ing tepining rawa
Suara endah angin krungi ana tainganku
Mecah kasunyian desa tepi rawa
Angin kang sumilir
ana ing anatarane godhong-godhong

Angin ing kampungku sore iki
Prau-prau nelayan setya nunggoni tekane
diombang-ambingke ombak rawa
prau nelayan nggolek iwak ing padhanging rembulan
praune katon katiup angin
nanging nelayan kuwi ora wedi
amarga angin ombak dadi kancane saben dina