Jawabanmu

2014-08-11T17:32:55+07:00
Ana ana bocah lanang aran Inem. aku iki dijenengi paling puguh kanggo ngresiki omah, dumadakan ana coro sing teka menyang kamar lan njerit Inem wedi, lan pungkasanipun kang ngresiki kamar banget neat.
7 3 7