Jawabanmu

2014-08-10T20:27:33+07:00
Maksudnya lirik tembang sinom apa gmna?
2014-08-10T20:28:27+07:00
Sinom
Nulada laku utama
Tumraping wong tanah Jawi
Wong Agung ing Ngeksianda
Panembahan Senapati
Kepati amarsudi
Sudaning hawa lan nenpsu
Pinesu tapa brata
Tanapi ing siyang ratri
Amemangun karyenak tyas ing sasama