1. Sebutkeun kawih - kawih anu temana rupa - rupa kedaharan minimal 5 judul
2. Sebutkeun kawih - kawih anu temana keendahan alam minimal 5 judul
3. Sebutkeun kawih - kawih anu temana ngeunaan cinta minimal 5 judul
4. Sebutkeun kawih - kawih anu temana kepahlawanan minimal 5 judul
5. Saha Muhammad toha teh ? Caritakeun kawan jente naon jasana ka nagara!
6. Naha Muhammad toha dianggap korban munggapan di pangperangan?
7. Naha Muhammad toha dianggap mati sahid?
8. Kumaha perasaan hidup sabada baca rumpakan kawih pahlawan Toha ?
9. Keur naon di wangun tugu anu kuriling ku empang pinuh kembang ?
10. Sebutkeun pahlawan jawa bbarat sejena anu ungsi kesebut dina kawih ?

1

Jawabanmu

2014-08-10T20:30:27+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

Ă—
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
1) -surabi haneut, peuyeum bandung, borondong garing, oncom gondrong,hiji deui kirang terang
2) angin priangan, lembur kakasih, nataan gunung, bulan tumanggal, degung panggung
3) samoja, longkewang, tina jandela, reumis beureum dina eurih, peuting jeung pangharepan 
4) karatagan pahlawan, bali geusan ngajadi, lain layung layung langit, karatagan pamuda indonesia, pahlawan toha
5) muhammad toha nyaeta pahlawan ti tatar sunda anu gede jasana keur bangsa jeung nagara, contona anjeuna nu ngaduruk gudang senjata belanda sangkan belanda beakeun amunisi
6) sabab basa moh toha ngaduruk gudang senjata belanda, gudang eta tuluy ngabeledug tarik, jeung anjeuna pisan anu putus nyawa dina medan danalaga nu mimiti
7) sabab wani ngaduruk gudang senjata nepi ka anjeuna ngantunkeun didinya keneh bareng jeung ngabeledugna gudang senjata
8) beuki reeus jeung ngahargaan kana sagala rupa perjuangan nu di lakukeun ku anjeuna jeung pahlawan sejenna pikeun mawa RI kana kamerdekaan anu sajati
9) sangkan jadi ciri gugurna pahlawan toha, hartosna dijadikeun makam sangkan jadi pangajaran keur nu jareneng keneh di dunya pikeun ngahargaan kana jasana pahlawan
10) kirang terang

123 4 123
no 10 na mana ath butuh yeuh
itu yang oncom gondrong ada teksnya ga ?
ada, coba cari di youtube yg nyanyinya bungsu bandung
okeyy, makasihh
makasih y