Yang baik tolong tanslatein ke bahasa sorangan dong gue ga mgerti. Gue bukan orang sunda .____.


Ya allah aku mohon,sabarkan aku dari
Semua masalah ini.tegarkan aku....
Berikan Petunjukmu.buat aku jadi orang
Yang lebih tabah,ikhlas dgn semua cobaan
Dan rintangan yang tlah engkau berikan.
Buat aku jadi manusia dewasa yg bisa
Memaknai setiap peristiwa dan bisa
Mengambil hikmah,agar bisa menjadi lebih
Baik!

1

Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-08-10T20:36:09+07:00
Gusti, kuring namprak ka anjeun, paparinan sim kuring kasabaran tina sakabeh pasualan, gusti kuatkeun sim kuring, paparina pituduh anjeun sangkan sim kuring janten jalma nu langkung ridho, langkung ihlas tina sakabeh pasualan jeung tangtangan nu dipaparinan ku anjeun, jadikeun sim kuring jalma anu bijak anu bisa ngahartikeun kana sagala kajadian jeung biasa mawa pangajaran ti dinya, sangkan jadi jalma nu langkung sae
1 5 1