Jawabanmu

2014-08-10T14:30:26+07:00
Murid:bu kula mboten ngertos unggah-ungguh basa niku punapa?
guru:ngene lho le,unggah-ungguh basa kuwi tata cara ngomong apik lan bener lha unggah ungguh kuwi sifat sing kudu di duweni bocah yaiku sopan lan santun marang bapak,ibu lan guru.
murid:matur suwun,kawigatane nipun.
guru:ya le,nduk!
"semoga membantu"