Jawabanmu

2014-08-10T08:14:01+07:00
Ngapunten bapak/ ibu guru ( tuliskan namamu) mboten saget nderek jam pelajaran......... amargi ( tuliskan alasannya) sepindah maleh ngaturaken sedoyo kalepatan ingkang katah .
matur nuwun
2014-08-10T10:52:29+07:00