Jawabanmu

2014-08-09T20:25:11+07:00
Ini contoh kalimat atau bukan
Ngoko alus: kulo mangan Ibu Dhahar
ngoko lugu : kowe opo uwes sare nduk
kromo alus : Ibu rawun dateng peken
trims kak
yy