Jawabanmu

2015-06-26T07:35:25+07:00
                         merapi
merapi........
saka kadohan katon gagah
asep putih ndedel ing awiyat
tilas dalan lahar kathon cetha
kena suarane hyang bagaskara

merapi.........
saumpama kowe bisa crita
kabeh kadadean ing tanah jawa
wiwit jaman mataram kuno
nganti madege kraton ngayogyakarta

merapi.........
slirahmu anyekseni kridhaning bangsa
wiwit nalika ngusir penjajah walanda
jaman mardika jaman soekarno
nganti jaman soeharto
jaman habibie tumekaning megawati lan susilo
merapi dadi saksi