Jawabanmu

2014-08-06T20:31:44+07:00
Simbah Wono giri: kowe saking ngendi?
Putu : kula saking sabin, yang. Bapak mboten saged tindak sabin amarga gerah.
Simbah Wono giri: Bapake mriang apa?
Putu : Bapak Gerah panas.
Simbah Wono giri : o, ya wis. nganah maem gisik. nang omah sebelah
Putu : nggih, yang.

Ketemu ibune.
Ibu : garep maem ya?
Putu : nggih, bu. punapa ta lawuhipun?
Ibu : bantu-bantu Ibu gisik ya, Simbah Wono giri mau bedhug ninggal.
Putu : ?!?!?!@##$%^&*) Atuuut!




3 3 3