Jawabanmu

2014-08-07T14:53:29+07:00
Riyaya Taun Iki

Sawise poso sawulan dino iki wayahe riyaya. Dino iki aku sholat ied ng mesjid cedak omahku.Sawise sholat ied aku mangan bareng bapak lan ibuku. Sawise mangan aku sungkeman marang bapak lan ibuku. Aku nyuwun pangapura jalan aku akeh dosa marang bapak lan ibuku. Sawise kuwi aku budhal ng omhe mbhku ng kono aku sungkeman maneh. Mari sungkeman aku muter muter ng kono gawe nyuwun pangapura. Enakke pas riyaya aku oleh dhuwit akeh. Dhuwit kuwi tak simpen ng bank. Kuwi critaku.