Jawabanmu

2014-02-04T19:32:00+07:00
Witeng tresno jalaran kulino
nanging akeh sing wis sembrono
nindaake sing ra patut disawang moto
ilang kabeh kurmatan'e wanito
pancen kabeh ndadeake olo
mugo gusti pareng eling kalian tiyang ingkang khilaf
1 4 1