Jawabanmu

2014-02-22T16:22:23+07:00
Langit beurang balao ca'ang , meujeuhna endah mun ngahaja disawang pareng , angin ge patting gilisir ngahiwir ngudag ngundang haseup bodas,nu patung arudat pating burisat jadi kilir nu misti , marengan ati nu nuju hilir mieling anjeun nu teu weuleuh minuhan mikir....... langlayangan bodas ,ngalangka ngan kasono nu bedas, lapat lapat gambar anjeun ngajorelat dina eungteung langit bulao anteng silih teuteup renghapna duriat mapakan rasa,menteng nganteng ngajomantara silih tepukan silih anjangan ngahijikeun kahemanan dina jauhna lamunan duh..... pati ngaherang
1 5 1
2014-02-22T18:08:28+07:00