Jawabanmu

2014-02-15T22:10:04+07:00
Paribasa hartina sarua jeung ibaratupamabiasanabakudadaku jeung saterusana.

Babasan nya éta sawatara susunan kecap nu hartina teu sarua jeung harti sawajarna, tapi biasana geus kamaphum ku saréréa,atawa ucapan maneuh anu dipaké dina harti injeuman.


1 5 1