Jawabanmu

2014-02-03T19:49:06+07:00
Teh enong si pangusaha peuyeumNeng sari : nu ngawawancaraTeh enong : nu di wawancara

neng sari : assalamualaikum !!teh enong : waalaikumsalam !!
neng sari : punten teh, tiasa nyungkeun waktosna sakedap teh enong : oh muhun , aya kaperyogian naon nya ?
neng sari : bade ngawawancara perkawis usaha nu di ulik ku teteh ?teh enong : oh mangga .
neng sari : dupi wasta teteh teh saha ?
teh enong : wasta teteh Enong Ngatini .
neng sari : teteh linggih timana ?
teh enong : abdi linggih di jl.mudun , pengkolan 
neng sari : tos sabaraha lami teteh ngulik usaha leueuteun tina peuyeum ?
teh enong : kirang langkung nembe 2 taunneng sari : ari leueuteuna naon wae ?
teh enong : di antawisna , brownies peuyeum, bolu peuyeum , peuyeum bol, donat peuyeum, goreng peuyeum jsb.neng sari : oh, pami peuyeum na.. kenging ngadamel nyalira atau ngagaleuh ?teh enong : upami abdi mah ngadamel nyalira neng sari : ari ieu teh di pasarkeuna ka mana wae ?teh enong : ka warung" , ka toko" kue , sareng di pasarkeun di toko nyalira.neng sari : ari kekengingan sa sasihna sabaraha ?teh enong : kirang langkung 3juta , kadang teu tangtos neng. pami nuju tiiseun mah sok kenging 2juta .neng sari : muhun atuh, hatur nuhun kana waktosna tos kersa di wawancara ku simkuring.teh enong : oh, sami-sami neng
-_-"http://windyai.blogspot.com/ nge copy dari situ kan !!
hehe aku bohong ya...
maap
(y)
Gpp