Jawabanmu

2014-07-13T16:43:45+07:00
Cah anom! Saiki? 
Biyen alus  terpigur gerakan sing kaya pring ing angin Yen sampeyan duwe katon tartamtu karo kang tuwane Tata, lanang ora biso diukur 

Minangka dina liwati Uga prilaku pangowahan Alus minangka katun Saiki wani kaya bantheng 

Prilaku saiki nekad mbukak ditutup Alon wani mbukak saka ndhuwur Alon ngganti prilaku ana Wani tanpa mikir dawa 

Saiki ing umur global sing kanak menyang tua Liyane tak karuan santun  Taruna cah anom saiki klalen dening sopan santun
itu geguritan atau penjelasannya?
geguritan , maap kurang rapi