Jawabanmu

2014-02-07T21:04:11+07:00
Ayo konco konco, saiki wis wayahe awake dewe sadar karo lingkungan, amergo sopo meneh sing arep ngurusi dunyo iki yen duduk awake dewe, yen awake dewe tetep koyo ngene, dunyo iki bakal rusak. musibah moro teko. nyusahake saben manungso