Jawabanmu

2016-11-23T13:31:55+07:00
Bumiputro

Endahing Mbok Dewi Pertiwi
Sinawang netra sang bagaskara
Esem lathi miweheni kang kaendahan

Wukir lan giri nggrogoh panggalihku
Ngrogoh rasa syukur kang agungipun gusti
Diwaos wonten doa puja puji
Sinawang soca kang ora bakal ngapusi



1 5 1