Jawabanmu

2014-07-08T04:28:59+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
                                                  GUSTI

Gusti..
Awan, bengi, udan,panas..
Wis kok paringke marang manungsa..
Namung..
Manungsa dereng saged njaga lan asring kesupen ngucapke syukur..
            Gusti..
            Sampun akeh janji ingkang kula blenjani
           
            Akeh lelakon kula ingkang nglanggar salira panjenengan           
            Akeh pangucap ingkang nglarani atiGusti..
Kula nyuwun pangapunten
Kula saestu nyesel
Kula janji, kula mboten nglaliakke salira panjenengan
Kula pengen saged terus ngucapke syukur dhateng panjenengan           
Gusti..
            Kula naming manungsa ingkang adoh saking kasempurnan
           
            Naming kula pengen dadi manungsa ingkang taat lan setia marang panjenengan                               Ingkang saged ngagemi lan njangkepi panyuwun panjenengan          
 Sakniki lan saklami-laminipun..

1 1 1