Ada yg bisa bantuin saya merubah tulisan latin ini ke aksara jawa
ntar aksara jawa nya bisa di foto trus dikirim di jawaban yaa

saben ana pentas wong iku mesthi maju lan banjur nembang. ing ngomahe kerep keprungu swarane wong iku, dheweke nirokake lagu lagu ing tv

1

Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-06-12T21:13:15+07:00
Setahu saya
Tolong jadikan yg terbaik