Jawabanmu

2014-06-10T18:36:55+07:00
Judul : Ayo podo belajar masak
Koncon-konco sawise sinau bareng nang omahku diterusne masak-masakan panganan sing biasane disenengi. Ono sing nyiapake bahane, ono sing nyiapake alat-alate sing kanggo masak lan ono sing nyiapake bumbu sing diperlokake. Sing dimasak panganan roti kukus. Mbareng wis mateng podo dipangan bareng-bareng. Sabare masak roti lan wis entek dipangan konco-konco podo mulih nang omahe dewe-dewe.