Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-06-10T17:35:30+07:00
Panon hideung
Pipi koneng
Irung mancung
Putri Bandung
Putri saha
Di mana bumina
Abdi reseup
Kaanjeunna
Panon hideung pipi koneng
Irung mancung putri Bandung
Putri saha di mana bumina
Abdi reuseup ka anjeunna
2014-06-10T17:36:21+07:00
Panon hideung pipi koneng
irung mancung putri bandung
putri saha dimana bumina
abdi reuseup ka anjeunna
1 1 1