Jawabanmu

2014-06-10T11:43:13+07:00
Kabeh siswa teh pasti hoyong ngadapetkeun peunteun nu sae/alus


semoga jawaban gw bermanfaat✌
2014-06-10T12:46:38+07:00
Satiap siswa pasti hoyong ngedapetkeun peunteun nu sae. semoga bermanfaat