Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
  • Nuno
  • Gemar Membantu
2014-06-08T13:47:24+07:00
Pambuka : -salam pambuka 
                - pakurmatan
                 - puji syukur

salam pambuka : assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh
pakurmata : krg tau
puji syukur: Kanthi rahmating Gusti ingkang Maha Agung, ing wekdal menika kita taksih pinaring karaharjan saha kawilujengan,se=aengga kita sedaya saged makempal wonten papan mriki inggih menika ing (sesuai tema) kanthi wilujeng nir ing sambikala tanpa alangan setunggal menapa

8 4 8