Jawabanmu

2014-07-09T20:26:36+07:00
Bacharuddin Jusuf Habibie jenenganana, anjeuna dibabarkeun di Pare-pare, Sulawesi Selatan dina kaping 21 Juni 1936. Anjeuna putra ti Bapa Alwi Abdul Jalil Habibie miwah Ibu Tuti Marini Puspowardoyo. Anjeuna kagungan bojo nyaeta Ibu Ainun sareng tos dipasihan dua putra nyaeta Ilham Akbar sareng Thareq Kemal. Anjeuna pernah aya dina kalungguhan janten Presiden RI Ka-3 salami 1 taun 5 bulan. Anjeuna lengser dina kalungguhanana kusabab aya protes ti masyarakat lantaran anjeuna ngaleupaskeun Timor-timor misahkeun diri ti NKRI, ngan anjeuna ngalakukeun eta masih keneh asup akal sabab ku ngaleupaskeun Timor-timor ngaran Indonesia bersih tina kasus pelanggaran HAM anu mineng kajadian di Timor-timor. Anjeuna pernah diajar di RWTH Aachen, Jerman Barat jurusan spesialisasi konstruksi pesawat terbang, saparantosna lulus anjeuna didamel di hiji perusahaan penerbangan di Hamburg, Jerman. Ayeuna anjeuna cicing   di Jerman jadi warga nagara kehormatan, ngan anjeuna nolak pindah kawarganagaraan ti Indonesia ka Jerman. 
2 3 2