Jawabanmu

2014-06-09T16:20:49+07:00
Tembung entar : adol gawe = ngatonake pegawean
dhuwur atine = gumedhe
nggegem tangan = malea nyambut gawe
masa bodho = pasrah
cendhak umuee = cepet matine
1 5 1