Jawabanmu

2014-06-09T17:30:27+07:00
#budi mboten nderek plesir dhateng jakarta amargi mboten kagungan arta:)
#bambang sampun ngertos yen adhike nembeke mawon kesah;0
(krama lugu kuwi basa ngoko sing ora kacampuran tembung-tembung krama inggil tumrap wong sing diajak guneman)"semoga membantu:)