Jawabanmu

2014-06-04T19:26:20+07:00
Ngoko lugu : ingkang tembung-tembungipun mboten kecampur krama
ngoko alus : ingkang tembung-tembungipun kecampuran krama inggil
krama lugu : ingkang tembung-tembungipun kabeh dikramakake, kejaba tembung krama kanggo awake dhewe
krama alus : ingkang tembung-tembungipun kabeh krama lan krama inggil
Komentar sudah dihapus
Komentar sudah dihapus
Komentar sudah dihapus
thk
you're well