Jawabanmu

2014-06-03T23:48:14+07:00
 UDAN
awan kang biru resik, langsung ganti peteng dhedhet
petir pating sesautan
sepii... sepi.. sepi tenan,...
njur tak sawang njaba jendela
labuh ngerungokke tetes udan kang nelesi bumi
tambah sue, tambah deres
tambah sue, tambah sepi
atis kang labuh nusuk ing samudra kalbu
kayata nggambarake ketentreman
ananging, aku kur bisa meneng
meneng, lan nikmati iramaing swara udan kang nentremke ati
maturnuwun gusti...