Seni kethoprak iku lakon utawa critane bisa dijupuk saka crita rakyat, legenda, babad lan uga sejarah, kaya ing ngisor iki. KAJABA...

A. Cerita rakyat
B. Legenda
C. Sejarah
D. Pewayangan

Mohon dijawab ya, butuh bantuanya :) Diusahakan jawabanya benar :)

1

Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-06-03T21:07:06+07:00
Jawabannya D. Pewayangan
1 5 1