Jawabanmu

2014-06-03T19:57:36+07:00
Ing ngarsa sung tuladha
ing madya mangun karsa
tut wuri handayanu
Jawaban paling cerdas!
2014-06-03T19:57:47+07:00
1 ing ngarso sun tulodo
2 ing madya mangun karsa
3 tut wuri handayani
ing ngarso sung tulodho : didepan memberi contoh
ing madya mangun karso : ditengah memberi semangat
tut wuri handayani : di belakang memberi dorongan