Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-06-03T19:49:08+07:00
sekolahku
sekolahku
panggonku gawe nuntut elmu
saben esuk aku budhal karo kanca-kanca
merga kepengin golek elmu
sing diwenehna guruku
nanging saiki
telung taun wis dilewati
akeh banget sing wis dumadi
sing ora bisa akuĀ  lali
rasane aku kengengin bali
ngapiki kekiruan sing taklakoni
marang guruku
marang kanca-kancaku
sekolahku
muga elmu sing takduweni saiki
bisa migunani awakku
ngangti tekan besuk uripku
itu baru satu puisi
iya, satu lagi
punya sih tapi lupa