Jawabanmu

2014-06-03T18:47:22+07:00
Dina : "Rin, Sesuk sido resik-resik opo ora?"
Rina : "Sido."
Tina : "Kowe sesuk nggowo sapu saka ngomah ora?"
Dina : "Ngowo."
Dila : "Ngowo sapu dhewe-dhewe toh?
Rina : "Iyo."
Mala : "Kanca-kanca, sesuk ora sido resik-resik mau esuk Danar dikandhani ketua osis yen resik-resik'e diundhur dino jum'at."
Tina : "O, matur nuwun yo wis dikandhani."
Mala : " Iyo, podho-podho."
Danar : "Kanca-kanca, sesuk awakedhewe ora sido resik-resik, resik-resik'e diundur dino Jum'at."
Rina : "Iyo, Mala wis ngandhani."
Dila : "Yo wis yo! neng kantin wae."
Dina : "Ayo."