Jawabanmu

2014-06-11T21:57:24+07:00
Tema ke 1
kulo kihormati bapak lurah mana
kulo kinurmati bapak kades
lan kulo tresnani kanca
kaping pisan mari kito panjataken puji syukur marang gusti maha kuoso supados kito dapet mangkempal wonten mriki
kulo pidato wonten mriki mingeti dinten kartini