Jawabanmu

2014-06-01T21:58:30+07:00
Ukara Kandha (Kalimat Langsung) Tuladha : Ibu ngendika 'Kowe kudu sekolah' Ukara Crita (Kalimat Cerita) Tuladha : Ngendikane Ibu yen sregep sekolah mesthi pinter.
9 4 9