Jawabanmu

2014-01-29T15:55:50+07:00
Polisi punika agensi sing Ngalahake pidana ngganggu

polisi adalah badan yang menangani tindak kriminal 
2014-01-29T15:55:57+07:00
Polisi iku wong kang diciptakake gusti kangge nulungi wong liya

dalam bahasa daerah dan sesuai urutan S P O K