Jawabanmu

2014-05-30T18:28:38+07:00
B. kriwikan dadi grojogan
tembung ing ngisor iki kang tulisane salah :
a. sega goreng, b. telo bakar, c. wedang rondhe, d. mangan soto
b. telo bakar. seharusnya tela bakar
2014-05-30T19:32:40+07:00