Jawabanmu

2014-05-30T15:52:10+07:00
Naliko wayah wes tumuju sore
anteping pikir lan netro oro biso lunggo seko manise esemu
tak gagas lan tak gadang saben dino ora lio yomung ndiko
wektu sing lumaku tansah sliramu sing dadi gegondeling atiku
ora biso selak lan sumingkir jruing batin yomung sliramu sing tak anti

naliko wayah wes tumuju wenggi
netro iki ora biso merem lan tansah sliramu sing anggodo jruning roso
teko lan ora biso lungo soko netro niro lan manah meniko amung ndiko sing tak pujo


1 1 1