Jawabanmu

2014-06-25T22:02:28+07:00
1. Karédok sayuranBahan Karedok[2]:100 gram kacang panjang anu ngora kénéh, potong 1/2 cm2 lambar daun engkol, piceun tulang daunna, siksikan100 gram togé100 gram terong buleud, belah 4-8100 gram bangkuang, potong 1/2 cm100 gram bonténg, belah, potong 1/2 cm25 gram daun surawung50 gram emping gorengSambel Kacang[2] :200 gram suuk goreng5 siki céngék/ luyu jeung pangabutuh2 siki cabé beureum2 sendok téh cikur1/2 sendok teh tarasi1-2 sendok cuka1 sendok téh uyah1 sendok gula beureum150 ml cai asakCara Nyieun KarédokCampurkeun bumbu jeung kabéh bahan lalab-lalaban atah [2].leuwih ngirut lamun maké goréng emping diluhurna dipurulukan