Jawabanmu

2014-05-28T21:25:25+07:00
A. menawi wonten alas ingkang gundhul ditanduri sesarengan
b. menapa eyang jadi menyang sakniki?
c. jatiluhur meniku bendhungan ingkang gedhe
1 5 1