Jawabanmu

2014-06-04T21:56:43+07:00
Hayu ning bawono aku pamit becik njembarake pikir nggayuh kabegjan mring ati lan katresnan satuhu tan ora binagi ing liyan sempurna ing guritan siji...Wayah esuk pedhut angendanu Rong puluh tahun kepungkur aku lan sliramu nate mlaku ana dalan kene Saklawase ora nate ketemu Saliramu lan saliraku wus bedha ora kaya biyen nalika isih tak kanthi Gandaning wengi mau isih sumrebak ngebaki pedut wayah esuk Wus ojombok tangisi lakon kang wus kapungkur Wus pirang wayah ketiga tak lakoni nganti rambut warna ireng putih Ing dalan iki rong puluh tahun kapungkur Ana cerita rinajut endah Tresnaku Ing jero atiku… Aku ngrasa sepi Saiki tresnaku lunga Kangge nggoleti angen-angen Aku kepingin tresnaku Cepet bali kanggo nglepasake Kabeh kasepen Aku nyadari tresnamu tresna asih marang aku Dik, kala saliramu isih dadi impenku Pirsanana ana dhuwur kae Ana teja manther ing sela-selaning gegodhongan Aku nyadari aku ora bias Lan lintang panjer wengi sing isih kari sakmenir Urip tanpa tresnaku gedhene Aku ingin kene Wis mulih Saiki aku lan saliramu linambaran rasa kangen Ono ing trersna mu ana impen Kang abadi