Jawabanmu

2014-05-26T20:03:19+07:00
Andi : ayo muleh sekolah sinau menyang omah e rudi !!!
siti  : aku ora iso ndi ,, aku mengko kudu ngewangi buk ku dodol neng pasar
nur  : nek aku ketok e ra enek gayang opo opo i !
dilla : aku yo ra ono gayang opo opo engko !
andi : yo iyo, la piye saiki ? nek kowe iso gak no ?
jono : aku mengko ngewangi bpk ku golek iwak ning kali, dadi ra iso.
andi : la nek kowe rud? kiro kiro iso pora ??
rudi : nek aku iso wae. wong aku ra ono gayang ning ngomah.  tapi paling di rusuhi adik          ku mengko :D
andi : yowes rapopo. sing iso ae engko sinau bareng ning omah ku yo !
semua : yo
2 4 2
2014-05-26T20:22:44+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Dona: lagi ngopo, ga?
irfan: iyo iki.. sajag.e ketog kog sibug temen..
yoga: iki lho, njabuti suket ning pot, karo hias pot.e ben katon apik ngono lho..
lilin: wah wah.. apig no?
murih: iyo lah.. sopo meneh yen ra yoga prakoso..
agus: waduh ak langsung pengen dadian..
yoga: lha mbug ayo.. melu aku wae.. jane meh podho ning ngendi to?
irfan: iki lho, ga meh podho pit-pitan bareng-bareng.. ayo melu piye?
dona: ho.o ga.. ra usah isin.. karo konco dhewe..
yoga: ya matur nuwun tawaran.e yo,cah.tapi sug kapan2 wae yo? lha ak lagi koyo ngene..
lilin: iyo ra po2, ga.. mumpung dina prei.. mesti ono sing sibuk karo kegiatan2e. yo ra, gus?
agus: iyo, sarujuk aku..
murih: yowes yen ngono.. awag dhewe kabeh tag ndhisig.i sig ya, ga.. da..
yoga: iya. matur nuwun, ya. ati2 lho, ning dalan..