Jawabanmu

2014-05-25T08:47:28+07:00
Lingsir WengiLingsir wengiSepi durung biso nendroKagodho mring wewayangKang ngreridhu atiKawitaneMung sembrono njur kulinoRa ngiro yen bakal nuwuhke tresnoNanging duh tibane aku dewe kang nemahiNandang brontoKadung loroSambat-sambat sopoRino wengiSing tak puji ojo laliJanjine mugo biso tak ugemi
2 5 2
Jawaban paling cerdas!
2014-05-25T10:00:02+07:00
Lingsir Wengi Lingsir wengi
Sepi durung biso nendro
Kagodho mring wewayang
Kang ngreridhu ati
Kawitane
Mung sembrono njur kulino
Ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno
Nanging duh tibane aku dewe kang nemahi
Nandang bronto
Kadung loro
Sambat-sambat sopo
Rino wengi
Sing tak puji ojo lali
Janjine mugo biso tak ugemi

1 5 1