Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-01-27T20:49:53+07:00
Ing desa menika, wonten mbah kakung kaliyan mbah putri.
1 5 1
2014-01-27T20:50:35+07:00
Ing dusun menika , wonten kakung kalih si mbah