Jawabanmu

2014-05-25T17:26:53+07:00
Matematika...
Itung-itungan pelajarane...
Marai kanca-kancaku dadi mumet...
Nanging dinggo aku...
Matematika kuwi luwih gampang...

Matematika...
Mbutuhake kesabaran...
Ngolehake biji apik...
Kuwi luwih gampang...